Ystävänpäiväaskartelu lapsille – Helppoja askarteluideoita ystävänpäivään

Ystävänpäivä on ihana tilaisuus näyttää läheisille ihmisille, kuinka paljon heitä arvostaa. Yksi tapa tehdä tämä on askarrella ystävänpäiväkortteja. Lapsille askarteluhetki on myös loistava mahdollisuus kehittää luovuutta ja taitoja. Tässä artikkelissa esittelemme joitakin helppoja askarteluideoita, joita voit tehdä yhdessä lasten kanssa ystävänpäivänä.

1. Sydänkortti

Sydän on ystävänpäivän symboli, joten mikä olisikaan parempi korttiidea kuin sydänkortti? Voit leikata sydämen muotoisen korttipohjan paksusta paperista tai kartongista. Lapsi voi sitten koristella kortin vesivärimaalauksin, tarroin tai jopa pienen näppärän sormivärjäämisen avulla.

Tarvikkeet:

 • Paksua paperia tai kartonkia
 • Vesivärit ja pensseli
 • Tarroja tai sormivärejä

2. Ystävänpäiväkortti tähdillä

Toinen helppo ja kaunis korttiidea on ystävänpäiväkortti tähdillä. Voit leikata kartongista pienen korttipohjan ja liimata siihen erivärisiä ja -kokoisia tähdenmuotoisia tarroja tai kuvioita. Tämä kortti on varmasti tähtien arvoinen!

Tarvikkeet:

 • Kartongista leikattu korttipohja
 • Tähtitarroja tai kuvioita
 • Liimaa

3. Kukkakortti

Kukat ovat aina suosittuja kortti-ideoita. Voit askarrella ystävänpäiväkortin leikkaamalla kartongista tai paksusta paperista kukkamuotoisen korttipohjan. Lapsi voi sitten liimata kukkakuvioita kortin päälle tai tehdä itse pieniä paperikukkasia. Lisää korttiin vielä kaunis viesti ja valmista tulee!

Tarvikkeet:

 • Kartongista tai paksusta paperista leikattu kukkamuotoinen korttipohja
 • Kukkakuvioita tai -tarroja
 • Liimaa

4. Kirjainraketti

Miksi et askartelisi ystävänpäiväkorttia, jossa on kirjainraketti? Leikkaa kartongista perhosmuotoinen korttipohja ja anna lapsen maalata tai koristella se haluamillaan väreillä. Kirjoita korttiin “Sinä olet rakettilaatikkoni!” ja liimaa kortin etupuolelle pienet paperista leikatut kirjainten rakettimuodot. Tämä kortti varmasti saa vastaanottajan sydämen lämpenemään.

Tarvikkeet:

 • Kartongista leikattu perhosmuotoinen korttipohja
 • Maaleja, tarroja tai muita koristeita
 • Paperista leikattuja kirjainraketteja
 • Liimaa

5. Sormivärimaalaus kortti

Vielä yksi helppo idea on tehdä sormivärimaalaus kortti. Leikkaa kartongista korttipohja ja anna lapsen kastaa sormensa maaleihin ja painaa sitten sormenjälkiä kortin päälle. Voit lisätä korttiin vielä tekstin tai koristella sen tarroilla. Tämä kortti on taatusti erityinen, kun se on tehty omilla sormenjäljillä!

Tarvikkeet:

 • Kartongista leikattu korttipohja
 • Sormivärejä
 • Teksti- tai tarraleikkureita

Askartelu ystävänpäiväkorttien parissa on hauskaa ja antoisaa. Muista antaa lapselle tilaa toteuttaa omaa luovuuttaan ja antaa rohkaisevia sanoja matkan varrella. Yhdessä vietetty askarteluhetki luo myös lämpimiä muistoja, joita voi muistella vielä pitkään.

Joten tartu välineisiin ja anna lasten luovuuden lentää! Toivotamme teille iloista ystävänpäivää!

Ofte stillede spørgsmål

Mitä askarteluideoita lapsille voit tehdä ystävänpäiväksi?

Voit tehdä ystävänpäiväkortteja, koristeltuja lahjapakkauksia tai sydänkoruja.

Mikä on helppo askarteluohje ystävänpäiväkortille lapsille?

Leikkaa sydämen muotoinen korttipohja ja koristele se väreillä ja kimalteella. Kirjoita sitten kauniita sanoja ystäväsi kanssaan.

Mitä ystävänpäiväkortti ideoita voit jakaa lapsille?

Voit tehdä ystävänpäiväkortin sydämen muotoisen kämmenenpainannan avulla tai käyttää tarroja ja kiiltokuvia koristeluun.

Mitä askarteluohjeita voit antaa lapsille helpottamaan askartelua?

Anna lapsille askarteluvälineet, kuten saksia, liimaa ja tarroja. Ohjeista heitä ja anna heille vapaus luoda omia ystävänpäiväkorttien tai koristeiden suunnitteluja.

Mitkä ovat helpot askarteluohjeet ystävänpäiväkortteihin lapsille?

Leikkaa kartongista sydämenmuotoinen pohja, liimaa päälle höyheniä tai kimalteita ja kirjoita kauniita sanoja korttiin.

Miten voi valmistaa ystävänpäiväkortin lapsille?

Aloita leikkaamalla kartongista tai paperista sydämenmuotoinen korttipohja. Sitten koristele kortti väreillä, kuvilla tai tekstillä. Voit myös liimata pieniä koristeita, kuten tähtiä tai strasseja.

Mitä materiaaleja voi käyttää ystävänpäiväaskarteluissa lapsille?

Voit käyttää kartonkia, paperia, värikyniä, vesivärejä, saksia, liimaa, kimalletta, paljetteja ja erilaisia tarroja.

Mikä on helppo askarteluohje lapsille ystävänpäiväkoristeisiin?

Voit leikata kartongista sydämen muotoisia koristeita ja koristella ne glitterillä tai tarroilla. Sitten voit ripustaa ne langalla tai teipata seinälle.

Voinko antaa ystävänpäiväaskarteluohjeita lapsilleni?

Kyllä, voit antaa askarteluohjeita lapsillesi ja auttaa heitä tekemään ystävänpäiväkortteja tai koristeita. Se on hauska tapa viettää aikaa yhdessä ja ilmaista tunteitaan rakkaille ystäville.

Mitä ideoita voit antaa ystävänpäiväkortin tekoon lapsille?

Voit antaa lapsille ideoita, kuten sydämenmuotoisen kortin teko, rakkaushahmojen piirtäminen korttiin tai ystävän nimen ja koristeiden kirjoittaminen korttiin.

Artiklen Ystävänpäiväaskartelu lapsille – Helppoja askarteluideoita ystävänpäivään har i gennemsnit fået 3.8 stjerner baseret på 34 anmeldelser