Antti väisänen tuottaja wikipedia

Antti Väisänen – Wikipedia

Antti Väisänen (s. 25. huhtikuuta 1985) on suomalainen lentopalloilija. Hän on pelipaikaltaan passari ja pelaa Saimaa Volleyssa. … Pituudeltaan Väisänen on 190 …

SuomiLOVEn tuottaja: Yleisön reaktio oli dramaattinen – Iltalehti

9.8.2016 — Tuottaja Antti Väisänen kertoo Iltalehdelle, että SuomiLOVEn kuvaukset pääsivät jatkumaan korjaustöiden jälkeen.

Antti Väisänen – WBITVP Finland Staff

Antti Väisänen leads Warner Bros. International Television Production in Finland. He is a industry veteran and a true professional, having worked in the …

Anna-Liisa Tilukselle lopullinen ero – Viihde – Ilta-Sanomat

5.10.2013 — Vuoden 1984 Miss Suomi ja televisiokuuluttaja Anna-Liisa Tilus ja tuottaja Antti Väisänen ovat eronneet lopullisesti.

Ex-missi Anna-Liisa Tiluksen pojat Sauli ja Leo Väisänen …

Ex-missi Anna-Liisa Tiluksen pojat Sauli ja Leo Väisänen tekevät urheiluhistoriaa – äiti kannustaa katsomossa! | Seiska

15.11.2019 — Veljesten äiti on entinen Miss Suomi, televisiokuuluttaja Anna-Liisa Tilus, 54. Heidän isänsä on tuottaja Antti Väisänen. Leo …

Mikä on Anna-Liisa Tiluksen koulutus? | Aihe vapaa – Vauva

21.4.2019 — Wiki sanoo, että opiskellut tiedottajaksi. Mitä se sitten tarkoittaakaan. … Antti Väisänen oli aviomies, tv tuottaja.

Keynote Puhujat tilaisuuksiin ja tapahtumiin – MySpeaker

Keynote Puhujat tilaisuuksiin ja tapahtumiin – MySpeaker Oy

Eetikko Antti Kylliäinen ei osaa puhua kuin yhdestä asiasta: hyveistä. … vuoden kokemus tapahtuma-alasta; tuottajana, puhujana ja tietysti osallistujana.

Löydät meiltä huippupuhujat erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin – livenä, diginä ja hybridinä. Vaikuttava puhujasisältö nostaa tapahtuman seuraavalle tasolle.

Kirjat & kirjailijat – Kirjokansi

Kirjokansi – kirjat & kirjailijat

Antti Palmroos on koulutustaustaltaan sekä arkeologi että puuseppä – ja … 1992) on kuopiolainen stand up -koomikko ja -tuottaja. … Jouko Väisänen.

Keywords: antti väisänen tuottaja wikipedia